Valpar

 

 

Vi väntar valpar v 6 mellan

Merry Cocktails Opportunity "Silvi"

och

Merry Cocktails Newspeak "Charlie"

Förväntade färger är svart, brun, röd, brun med tan och svart med tan

 

 

Vi planerar att para: 

CoolaCox's Tora Tvärnit x Merry Cocktails Keaton

Coxica's Touch By Heaven x Coxica's King Of The Night 

Coxica's Touched By An Angel x mer info om hane kommer senare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För mer info ring 076-0067648 eller maila: coxicas@hotmail.com

 

Våra valpar levereras:

* SKK-registrerade

* Vaccinerade

* Veterinärbesiktade

* Chippade

* Avmaskade x 3

* Doldafelförsäkrade 3 år i If. Äldre valpar har redan en egen försäkring som kan överlåtas på den nya ägaren.

 

Valparna är uppväxta första tiden i vårt sovrum och när de är 3-4 veckor flyttar de in i vårt vardagsrum. De får redan från början vara med i familjen. De blir vana vid liv och rörelse, barn, katter och andra hundar. Helt enkelt allt som hör vardagen till.

När ni kontaktar mig vill jag veta lite om ert liv som t.ex. jobb, fritid, hundvana, om ni har tänkt att använda hunden till t.ex lydnad, agility, viltspår, utställning eller enbart sällskap. Vad ni är intresserade av för kön och varför. Detta är för att jag ska kunna hitta rätt valp som passar er. De flesta valpar säljs enbart som sällskapshundar. 

Vi vill gärna ha en god kontakt med våra valpköpare och kunna få möjligheten att följa valpen genom livet.

För oss är hälsa och mentalitet väldigt viktigt och vi vill att våra valpköpare röntgar höfterna på sin hund mellan 1-1.5 års ålder för att vi ska kunna utvärdera vår avel. Fr.o.m. januari 2018 införs HD-index på cocker och då är det ännu viktigare att vi som uppfödare får hjälp av våra valpköpare att röntga höfterna på sina valpar för att vi ska kunna få ett så säkert index som möjligt.

Innan valparna flyttar är de vana att få sina klor klippta och har även blivit badade, fönade och trimmade.

Man ska vara medveten om att Cockern är en ras som kräver mycket pälsvård. Har man inte kunskapen själv eller inte har möjlighet att komma till mig så hjälper jag till att hitta någon som kan trimma.

En valp från oss kan tingas mot en handpenning som ej återges om köparen ångrar sig. Om ett fel på valpen upptäcks på besiktningen återges givetvis pengarna om köparen väljer att inte köpa valpen.

Vi säljer ALDRIG på avbetalning!!

Har ni möjlighet att komma hit så trimmar jag gratis första gången annars hjälper jag till att hitta någon som vet hur man trimmar cocker i er närhet.

I Örebroområdet finns det en duktig tjej som trimmar cocker, Fanny Persson, mer info finns på hennes hemsida www.fannyshundtrim.se eller så nås hon på 076-0934581