Blogginlägg

Det där med att blogga.....

2016-11-06 13:42

...är nog inte riktigt min grej. Jag glömmer ju bort att skriva   

Veckorna går och valparna växer. Jag är riktigt nöjd med kullen   Det ska bli spännande o se hur de utvecklar sej. Blir riktigt irriterad på folk som hör av sej om valparna. Jag hoppas verkligen inte de får köpa valp någon annan stans heller utan att de skaffar sej en gosedjurshund i så fall. Finns inte en chans att jag säljer till nån som har tänkt sej att ha en valp ensam hemma hela dagarna när de jobbar eller att den alltid ska bo i hundgård och inte få ta del av det sociala livet inne. Eller de värst... en söt och gullig valp som de vill lära att gå på kattlåda??!!?? De hade inte tid att rasta den!!!!! Nä usch och fy!!

I fredags så kom Madelené o Ginger till oss. Vi fotade valpar och fixade till Ginger o Nezzie inför lördagens utställning. Lego fick tyvärr stanna hemma. Han är fortfarande stel i sitt framben sen han var halt. Vi satt uppe till midnatt o babblade o vid 4 så gick larmet igen. Vid halv 6 gav vi oss iväg ner till Växjö. Det var en lite annorlunda typ av bedömning. Den gick ruskigt fort och bedömningarna i ringen var klara till 11.30. Först ut var Nezzie som vann juniorklassen med CK   Sen hade jag fått frågan att visa Mias tik Karla i unghunsklass. Karla fick exellent men blev oplacerad. Madelené visade Ginger i samma klass och äve hon fick exellent men blev oplacerad. Jag hjälpte även Anne att visa Mini i uppfödargrupp som blev 1:a med Hp. Sen gick vi iväg ochy shopade lite. Var tvungen att fylla på hundarnas ben och godisförråd för de får ju alltid nått att tugga på när vi ska gå och lägga oss.

Det blev en lång väntan till finalerna eftersom att bedömningen gick fort. Det blev faktiskt en repris från förra årets utställning i Växjö då jag även hjälpte Anne med hennes uppfödargrupp. Vi blev BIS i år igen 

På hemvägen var det inget vidare väder. De hade gått ut med en klass 2 varning men vi klarade oss skapligt. Väl hemma så blev det massa bubbel o vi kom väl isäng vid midnatt. I dag så har vi åter igen fotat valparna då vi ville försöka att få lite bättre bilder på dem. Jag har inte hunnit kolla så mycket på dem då jag ska jobba i natt o måste hinna sova så det får jag fixa med i morrn.

Nu får vi se när jag kommer ihåg att blogga nästa gång   på återseende

 

Kategori: Hundar

Bloggerska

image

Blogghistorik

«februari 2020»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
242526272829

Senaste inlägg
Det där med att blogga.....
Helgen....
Valparna 1 vecka
Sova, vad är det?!?
Fullt upp
Vilken jävla dag!!!
Seg som kola...
Mitt första inlägg...

Kategorier
Hundar
Privat
Valpar

Arkiv
2016